Ricardo Waaleboer

Coach

ls 5 jarige altijd bezig geweest met voetbal. Wie had er nou niet de droom om profvoetballer te worden vroeger. Ik heb alle selectie elftallen van VV Nieuwenhoorn doorlopen en ben op 17 leeftijd gestopt. Vanaf dat moment ben ik de fitness wereld ingedoken om iedere dag kracht training te doen.

Op 22 jarige leeftijd toch weer het voetbal opgepakt. En op 33 jarige leeftijd was ik toch wel een beetje klaar met alle verplichtingen van een selectie elftal en werd ik na heel lang zeuren door mijn maatje om toch maar eens mee te gaan naar The Boxs. Na 1 keer getraind te hebben was ik eigenlijk al om en ging ik een nieuwe uitdaging aan in deze sport. Toen ben ik per direct gestopt met voetbal en fitness.
Ik heb ondertussen al aan verschillende individuele- en partner wedstrijden mee gedaan en daar ook verschillende podiumplekken behaald.

Nu heb ik de kans gekregen om het team van the boxs te mogen versterken. En daarbij wil ik graag mijn kennis delen met anderen. Als je vragen hebt, stap gerust op me af! Ook als ik zelf aan het trainen ben sta ik altijd open voor vragen en/of tips.

CEU’s

Crossfit Anatomy