Het team van The BOXS Brielle bestaat uit

Burpee

Ons gouden maatje zorgt ervoor dat je elke keer weer terug wilt komen. Enthousiast wordt je begroet door onze gastheer. Burpee heeft lang op school gezeten voor deze job. Luisteren kan hij als de beste! Door zijn naam kan niemand hier een hekel hebben aan burpees. Buiten speelt hij graag een potje basketbal mee, binnen houdt hij voornamelijk alles nauwlettend in de gaten, met 2 ogen dicht !? 

Kevin Goedendorp

Onze Head-Coach

Ik ben van jongs af aan bezig in de vechtsport. Het was hier dat ik voor het eerst les gaf, en tot op de dag van vandaag met alle liefde nog steeds doe. Het enige wat verandert is, is de sport en de opleiding. Na op het CIOS de fitness-studie afgerond te hebben zijn we gaan kijken naar trends en rages. Deze trend van fitness beviel mij wel en zo hebben wij sinds 2015 The BOXS Brielle neergezet. Mijn voorkeur ligt in de gymnastics, maar dit betekent niet dat we niet alle details weten van het Weightliften. Mijn minst favoriet is Hardlopen en Cardio vind ik niet het leukste om te doen. Maar wie fit wil zijn, moet alles doen!

CEU’s

CIOS Fitness en Personal Trainer

CIOS Bewegingsagogiek

Crossfit Anatomy

Crossfit Judge

Sandra Meulenbroek

Gastvrouw en eigenaresse.

Bij mij kun je terecht met al je vragen, kun je lekker klagen, slap ouwehoeren of praten over mijn grootste passie : eten.
Ik heb ruim 10 jaar in de horeca gewerkt, en maakte ik de lekkerste en mooiste desserts. Ook volgde ik een opleiding tot patissier, voedingsleer en gewichtsconsulente. In 2015 gooide ik het roer om en ben ik begonnen bij mijn huidige baan. Enjoy-cakes. Hier maak ik de leukste en mooiste taart creaties. Stilzitten gebeurd bij mij niet. Ik heb pas nog een cursus gezond plantaardig eten afgerond.
Toen ik in 2015 samen met Kevin The BOXS oprichtte, had ik nooit durven dromen van deze fantastische plek. We hebben een plek weten te creëren die voor velen meer betekend dan een plek om te sporten. Daar ben ik best trots op! In de BOXS houd ik mij voornamelijk bezig achter de schermen, en uiteraard knuffelen met mijn grote liefde Burpee.

Lars

Weightlifting coach

Lotte

Allround coach & Kids coach

Pascal

AllroundCoach

Ayden

Allround Coach

Dennis H

Allround Coach

Stephan

Allround coach

Dennis P

Allround coach