Het team van The BOXS Brielle bestaat uit

Burpee

Ons gouden maatje zorgt ervoor dat je elke keer weer terug wilt komen. Enthousiast wordt je begroet door onze gastheer. Burpee heeft lang op school gezeten voor deze job. Luisteren kan hij als de beste! Door zijn naam kan niemand hier een hekel hebben aan burpees. Buiten speelt hij graag een potje basketbal mee, binnen houdt hij voornamelijk alles nauwlettend in de gaten, met 2 ogen dicht !? 

Kevin Goedendorp

Onze Head-Coach

Ik ben van jongs af aan bezig in de vechtsport. Het was hier dat ik voor het eerst les gaf, en tot op de dag van vandaag met alle liefde nog steeds doe. Het enige wat verandert is, is de sport en de opleiding. Na op het CIOS de fitness-studie afgerond te hebben zijn we gaan kijken naar trends en rages. Deze trend van fitness beviel mij wel en zo hebben wij sinds 2015 The BOXS Brielle neergezet. Mijn voorkeur ligt in de gymnastics, maar dit betekent niet dat we niet alle details weten van het Weightliften. Mijn minst favoriet is Hardlopen en Cardio vind ik niet het leukste om te doen. Maar wie fit wil zijn, moet alles doen!

CEU’s

CIOS Fitness en Personal Trainer

CIOS Bewegingsagogiek

Crossfit Anatomy

Crossfit Judge

Sandra Meulenbroek

Gastvrouw en eigenaresse.

Bij mij kun je terecht met al je vragen, kun je lekker klagen, slap ouwehoeren of praten over mijn grootste passie : eten.
Ik heb ruim 10 jaar in de horeca gewerkt, en maakte ik de lekkerste en mooiste desserts. Ook volgde ik een opleiding tot patissier, voedingsleer en gewichtsconsulente. In 2015 gooide ik het roer om en ben ik begonnen bij mijn huidige baan. Enjoy-cakes. Hier maak ik de leukste en mooiste taart creaties. Stilzitten gebeurd bij mij niet, pas nog een cursus gezond plantaardig eten afgerond, en momenteel bezig een voedingsschema op te zetten.
Toen ik in 2015 samen met Kevin The BOXS oprichtte, had ik nooit durven dromen van deze fantastische plek. We hebben een plek weten te creëren die voor velen meer betekend dan een plek om te sporten. Daar ben ik best trots op! In de BOXS houd ik mij voornamelijk bezig achter de schermen, en uiteraard knuffelen met mijn grote liefde Burpee.

Yoram Zondervan

Coach

Als kind heb ik veel verschillende sporten beoefend, hierna jarenlang op het voetbalveld doorgebracht. Ik heb hierin bijna altijd gekeept. Ook heb ik toen diverse jeugdteams mogen coachen en begeleiden. Op zoek naar een nieuwe uitdaging, ben ik in The Boxs beland en nooit meer weggegaan. Niet alleen de fysieke uitdaging, maar ook het mentale aspect spreekt mij aan. Partner Wods, zijn mijn favoriete onderdeel. Dat geeft je net dat beetje extra. Maar ik ben ook fan van Gymnastics en Weightlifting. 

CEU’s

Crossfit Anatomy

Peter Kok

Coach

Beau de Leeuw

Coach

Als 17-jarige ben ik binnengerold bij de Boxs, opzoek naar een nieuwe uitdaging maar ook omdat het zo lekker dichtbij was… Mijn doel om af te vallen is vanaf toen omgezet naar een passie voor sport en het doel om fitter en beter te worden.  

Een paar jaar later heeft dit geleid tot een coaching positie in de Boxs en daarnaast tot het volgen van een sportmaster. Na mijn opleiding wil ik me nog verder verdiepen in voeding en coaching. Ondertussen heb ik aan een paar wedstrijden meegedaan, zoals de Ohana en de Dutch Throwdown, individueel en met een partner. Mijn voorkeur gaat uit naar olympic weightlifting maar ik ben ook fan van burpees. Fitness is voor iedereen en iedereen is welkom, dit neem ik in het coachen altijd mee.  

CEU’s

Crossfit Anatomy

Burgener Strength Weightlifting Coach I

Crossfit Lesson Planner

Marco van Velzen

Coach

Mijn sportcarrière is op 5 jarige leeftijd begonnen op de judomat. Dit heb ik vol weten te houden tot ruim in mijn twintiger jaren. Hier is het aspect tot competitiedrang bij mij ook geboren. Ik reisde stad en land af voor diverse judo toernooien. Uiteindelijk ben ik ook in de fitness beland i.v.m. de benodigde krachttraining die nodig is voor het judoën. Tijdens mijn judo carrière heb ik ook enige tijd geholpen met lesgeven aan de peuters van 3/4 jaar, waarna ik via coach Peter terecht ben gekomen bij Kevin en Sandra. 

In de afgelopen jaren is de liefde voor olympisch gewichtheffen sterk gegroeid en ben ik mij daar ook meer in gaan verdiepen. Na 2 jaar geleden de eerste weightlifting cursus te hebben afgerond, staat de volgende alweer op de planning. Ik geef dan ook wekelijks op donderdag de weightlifting les bij de Boxs.

CEU’s

WeLift Camp

Crossfit Anatomy

Ricardo Waaleboer

Coach

ls 5 jarige altijd bezig geweest met voetbal. Wie had er nou niet de droom om profvoetballer te worden vroeger. Ik heb alle selectie elftallen van VV Nieuwenhoorn doorlopen en ben op 17 leeftijd gestopt. Vanaf dat moment ben ik de fitness wereld ingedoken om iedere dag kracht training te doen.

Op 22 jarige leeftijd toch weer het voetbal opgepakt. En op 33 jarige leeftijd was ik toch wel een beetje klaar met alle verplichtingen van een selectie elftal en werd ik na heel lang zeuren door mijn maatje om toch maar eens mee te gaan naar The Boxs. Na 1 keer getraind te hebben was ik eigenlijk al om en ging ik een nieuwe uitdaging aan in deze sport. Toen ben ik per direct gestopt met voetbal en fitness.
Ik heb ondertussen al aan verschillende individuele- en partner wedstrijden mee gedaan en daar ook verschillende podiumplekken behaald.

Nu heb ik de kans gekregen om het team van the boxs te mogen versterken. En daarbij wil ik graag mijn kennis delen met anderen. Als je vragen hebt, stap gerust op me af! Ook als ik zelf aan het trainen ben sta ik altijd open voor vragen en/of tips.

CEU’s

Crossfit Anatomy